Kloakarbejde

Autoriseret kloakmester i Sønder Omme

Hos Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS er vi i stand til at udføre alle former for kloakarbejde i forbindelse med anlæg og byggeri. Er der behov for nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi således udføre arbejdet og tilbyde ekspertrådgivning omkring materialer og myndighedskrav. Vi løser naturligvis også mindre opgaver, som rensning af kloakanlæg og udførelse af tv-inspektioner for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet.

Få hjælp til dit stoppede afløb

Har du et stoppet afløb, står Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS klar med gode råd og vejledning til, hvordan du bedst løser problemet. Som en del af kloakservice sørger vi for, at du får hurtig og effektiv hjælp til at få kloakken til at fungere efter hensigten igen.
Vi går professionelt til opgaven, identificerer fejlen og udbedrer den på den mest optimale måde.

Vi tilbyder også at installere rottespærre, så du undgår skader på installationer og bygninger og undgår at rotter bærer smitsomme sygdomme ind til skade for personer. Læs mere om rottespærre

Hvad koster kloakservice?

Et stoppet afløb har selvfølgelig en anden pris end montering af en rottespærre. Det kan derfor være svært at give en pris på forhånd på kloakservice. Det afhænger også meget af, hvilke fejl og skader der er på kloakrør og lignende.
Men du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et besøg og et uforpligtende tilbud.
Kontakt Thomas Vesterby på 4042 9240.

Vesterby Miljø og Entreprenørservice ApS ligger i Sønder Omme. Herfra dækker vi et bredt område nær Billund, Grindsted, Brande, Ølgod, Sønder Felding og omegn.

Vesterby Miljø & Entreprenørservice er medlem af Byggeriets kvalitetskontrol.

Kontakt mig for at høre mere om kloakservice.​

Tilbud på entreprenørarbejde?

Du er velkommen til at læse mere om de opgaver vi løser, her på siden eller kontakte Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS og få et uforpligtende tilbud på en opgave. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller varetage opgaver for din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte Thomas Vesterby på 40 42 92 40.