Belægning

Belægningsarbejde

Hos Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS varetager vi mange forskellige opgaver inden for belægning, såsom belægning af terrasser, indkørsler, fortove, indgangspartier, havegange, parkeringspladser og andre udendørsarealer.

Fra vores placering i Sønder Omme dækker vi et bredt område nær Billund, Grindsted, Brande, Ølgod, Sønder Felding og omegn.

Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS tilbyder belægning for private såvel som virksomheder og boligforeninger.

Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS udfører opgaver for f.eks. boligselskaber der har et ansvar for boligforeningens beboere. Her hjælper vi med at minimere risikoen for faldulykker med korrekt flisebelægning og ved at gøre adgangsvejene handicapvenlige. Ved ny belægning komprimeres underlaget, for på denne måde at  undgå, at belægningen sætter sig og skaber lunker.

Kvalitetssikret arbejde og øje for detaljen i belægningsprocessen

Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS går højt op i at skabe resultater, hvor kvaliteten skinner igennem. Vi bestræber os på at udføre et håndværksmæssigt ordentligt stykke arbejde, samt på, altid at overholde alle deadlines i forhold til den aftalte tidsramme.

Har du brug for inspiration eller kreative løsninger, så stiller vi os også gerne til rådighed.

Vi bringer gerne vores faglighed i spil, hvis der er brug for det – så du får den allerbedste løsning inden for belægning.

Brug for hjælp til belægning? Få et tilbud her

Kontakt Thomas Thomas Vesterby på 4042 9240 for et uforpligtende tilbud.

Tilbud på entreprenørarbejde?

Du er velkommen til at læse mere om de opgaver vi løser, her på siden eller kontakte Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS og få et uforpligtende tilbud på en opgave. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller varetage opgaver for din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte Thomas Vesterby på 40 42 92 40.