Rottespærre​

Rottespærre til private og erhverv

Hos Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS tilbyder vi at installere rottespærre.
Hvis du oplever problemer med rotter, er det vigtigt, at du får bekæmpet skadedyrene hurtigst muligt. Rotter formerer sig hurtigt og kan gnave sig igennem de fleste materialer og medføre store skader på installationer og bygninger. Ligeledes bærer rotter på smitsomme sygdomme til skade for personer.

Effektiv rottebekæmpelse med rottespærre

Installation af en rottespærre er en god løsning, hvis du vil slippe af med rotterne. Rottespærre installeres mellem kloakken og din bygning, så vi forhindrer rotterne i at komme op af afløbet i din bygning. Rottespærre er også en god forebyggelse mod rotter.
Ved akut rottebekæmpelse samarbejder vi med Ilderhede Kloak- og spuleservice, der hurtigt rykker ud til dig.

Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS holder til i Sønder Omme, hvis du er bosat nær Billund, Grindsted, Brande, Ølgod, Sønder Felding eller omegn, kommer vi gerne ud og installerer en rottespærre – så du ikke skal bøvle med rotter i fremtiden.

Vi gør opmærksom på, at du bør anmelde rotter på Borger.dk.

Hvad koster en rottespærre? Få et uforpligtende tilbud

Det kan være meget forskelligt, hvad det koster at få installeret en rottespærre. Du er derfor altid velkommen til at kontakte Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS, så vi kan gennemgå dine behov og du kan få et uforpligtende tilbud.

Hvis du er i tvivl om, du har rotter eller ej, er her listet nogle af de typiske tegn på rotter.

Tegn på rotter udendørs:

  • Huller og gange i jorden
  • Nedsænkede fliser eller asfalt
  • Rottehuller i træværk eller ved husmuren på 5-11 cm

Tegn på rotter indendørs:

  • Lyde fra rotter
  • Afføring fra rotter
  • Stærk lugt fra kloakken
  • Gnavespor

Kan du nikke genkendende til et eller flere af punkterne, så er du velkommen til at kontakte Thomas Vesterby på 4042 9240.

Tilbud på entreprenørarbejde?

Du er velkommen til at læse mere om de opgaver vi løser, her på siden eller kontakte Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS og få et uforpligtende tilbud på en opgave. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller varetage opgaver for din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte Thomas Vesterby på 40 42 92 40.