Støbearbejde

Kvalitetssikret støbearbejde

Hos Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS tilbyder vi forskellige former for støbearbejde. Støbearbejde og støbning af fundamenter i forbindelse med nybygning, tilbygning og renovering kræver, at man har brede kompetencer på området og ved, hvordan opgaven bedst løses.

Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS tilbyder:

  • Støbning af forskellige fundamenter
  • Støbning af gulve og kældre
  • Støbearbejde i forbindelse med vægge og trapper
  • Støbning af stolper og sokler
  • Og mange andre typer af støbearbejde

Professionel betonstøbning

Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS varetager opgaver inden for betonstøbning for private såvel som virksomheder. Vi lægger vægt på at udføre et præcist stykke håndværk, hvor vi aktivt bruger vores mange års erfaring inden for branchen.

I processen planlægger vi arbejdet nøje og udfører selve støbningen efter alle kunstens regler. Hos Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS vil du derfor også altid opleve at få professionel rådgivning i forbindelse med de arbejdsopgaver vi varetager. Vi prioriterer altid at levere kvalitetsresultater inden for de aftalte tidsrammer og inden for den aftalte økonomi.

Fra vores placering i Sønder Omme dækker vi et bredt område i Billund, Grindsted, Brande, Ølgod, Sønder Felding og omegn.

Få et tilbud på støbearbejdet

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et konkret, men uforpligtende tilbud på støbearbejde. Lad os snakke sammen om opgavens omfang, tidsrammer og lignende – så kan vi med garanti finde en aftale, der passer dig.

Vi bestræber os altid på at levere en god kundeservice og finde frem til den bedste løsning på de udfordringer der ligger i opgaven.
Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til støbearbejde, og hvordan Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS kan hjælpe dig.

Tilbud på entreprenørarbejde?

Du er velkommen til at læse mere om de opgaver vi løser, her på siden eller kontakte Vesterby Miljø- og Entreprenørservice ApS og få et uforpligtende tilbud på en opgave. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller varetage opgaver for din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte Thomas Vesterby på 40 42 92 40.